Archive for the '7 Ikke kategoriseret' Category

Aldersbegrænsning på Google+

juli 19th, 2011 | Category: 7 Ikke kategoriseret

I bør lige være opmærksomme pĂĄ Googles brugerbetingelser inden i opretter en G+ konto. NĂĄr man opretter en Gmail konto, kan man gøre det uden at skrive sin alder, men der er en regel om at man skal være over 13 ĂĄr, og at man skal have “tilladelse fra værge” op til og med 17 ĂĄr.

Det lyder jo ikke som det største problem, men både undertegnede og andre her fra forum, har nu fået lukket vores børns mailkontoer, efter at vi prøvede at få dem med på G+. Problemet opstår når man udfylder alder ved oprettelse af G+, og der er ingen tydelig advarsel om at man skal være 18 år (hvem læser de betingelser, som i øvrigt er ret godt gemt af vejen ?).

Det har så resulteret i at hele mailkontoen bliver blokkeret, og at alt adgang incl. selve mailboxen er lukket ned, samt at man skal dokumentere navn og alder for at genoprette dem, hvilket kan være ret svært hvis brugernavnet reelt er under 18 år.

Så kort og godt beskrevet - hvis i opretter en G+ konto og sætter alderen til under 18 år, er i sikker på at få problemer !!!!

No comments

En lille hilsen

juni 15th, 2010 | Category: 7 Ikke kategoriseret

Hej venner :)

Jeg har pt ret travlt både privat og som redaktør i Ubuntudanmark.dk, så jeg er ikke særligt aktiv på bloggen for tiden, som følge deraf vil det ikke være en god ide at skrive kommentere med spørgsmål til guides eller Ubuntu herinde, desuden er bloggen filtreret så jeg selv skal godkende indlæg (pga. en del problemer med spam), hvilket gør at der kan gå langt tid fra der bliver skrevet, til jeg kigger forbi og godkender indlæg.

Så hvis i har problemer eller spørgsmål om Ubuntu, henviser jeg til forum i Ubuntudanmark.dk , hvor man hurtigt kan få hjælp til dette.

No comments

Microsoft dømt som pirater

maj 12th, 2009 | Category: 7 Ikke kategoriseret

Microsoft er ved en jury domstol, blevet dømt til at betale Uniloc $388 million i erstatning, man kan læse mere om afgørelsen her

No comments