Archive for juli 19th, 2011

Aldersbegrænsning på Google+

juli 19th, 2011 | Category: 7 Ikke kategoriseret

I bør lige være opmærksomme pĂĄ Googles brugerbetingelser inden i opretter en G+ konto. NĂĄr man opretter en Gmail konto, kan man gøre det uden at skrive sin alder, men der er en regel om at man skal være over 13 ĂĄr, og at man skal have “tilladelse fra værge” op til og med 17 ĂĄr.

Det lyder jo ikke som det største problem, men både undertegnede og andre her fra forum, har nu fået lukket vores børns mailkontoer, efter at vi prøvede at få dem med på G+. Problemet opstår når man udfylder alder ved oprettelse af G+, og der er ingen tydelig advarsel om at man skal være 18 år (hvem læser de betingelser, som i øvrigt er ret godt gemt af vejen ?).

Det har så resulteret i at hele mailkontoen bliver blokkeret, og at alt adgang incl. selve mailboxen er lukket ned, samt at man skal dokumentere navn og alder for at genoprette dem, hvilket kan være ret svært hvis brugernavnet reelt er under 18 år.

Så kort og godt beskrevet - hvis i opretter en G+ konto og sætter alderen til under 18 år, er i sikker på at få problemer !!!!

No comments