jun 24

Foreningen af danske Ubuntubrugere

Category: 1 Ubuntu, 2 Open source

Hej allesammen :)

Det ville være meget positivt, hvis flere af jer meldte jer ind i Foreningen af danske Ubuntubrugere, der er brug for flere hjælpende hænder på visse områder, og selv om du måske ikke direkte vil arbejde med de opgaver der nu er, er der her en mulighed for at præge vores community, ved at deltage i IRC-møder og de evt. afstemninger, som der er på disse.

Jeg ved godt at mange der hører sætningen “Foreningen af danske Ubuntubrugere” forestiller sig en flok “nørder der debatere kommandolinier” og den type har vi da ogsĂĄ et par stykker af (incl. undertegnede), men langt hen af vejen er det helt alm. ting som feks. forumdesign der arbejdes med, og det kræver ikke den store tekniske eksamen at stille forslag til feks. design eller den daglige ledelse af forum.

Desuden er det lidt trist, at vi tit ser ideer skrevet i forum, men at folk så ikke følger dem op og får dem sendt på mødedagsordnen, i enkelte tilfælde kan det da godt være at en anden bruger ser ideen og sender den videre til IRC-møde, men i langt hovedparten af tilfældene, ender det med at der ikke sker noget, andet en at der kom en debat i forum ud af det.

I skal også lige tænke på at forums redaktørteam, feks. ikke har indflydelse på hverken foreningen eller IRC, så det hjælper altså ikke så meget at komme med ændringsforslag til disse til redaktørteam, fordi vi er sammensat til at varetage forum og den daglige drift, samt at teamet kun har indflydelse på beslutninger herinde.

Det er for nyligt blevet vedtaget, at det er gratis at være medlem af Foreningen af danske Ubuntubrugere, og der er derfor ikke mere den undskyldning for ikke at deltage, så frem i stolen og tilmeld dig.

Her er linket til indmeldelse af foreningen https://wiki.ubuntu.com/DanishTeam/Forening/Indmeldelse

No Comments

Leave a comment