2 Om mig

Christian

.

Om mig:

Jeg er 38 år gammel, med fast forhold siden 1997 og 3 dejlige børn på 12-13-15 år.

Jeg er uddannet smed, oprindeligt er jeg fra Hundested i Nordsjælland, men de stigende huspriser i Nordsjælland, gjorte at vi i januar 2008, flyttede til Holeby på Lolland.

.

.

Fritids interresser:

Mine 3  børn, min dejlige dame, Ubuntu, sejlsport, rock/metal musik specielt : Metallica, Ozzy Osbourne & Black Sabbath, Guns n Roses, DAD, Led Zeppelin, Accept, Pink Floyd, Kiss, Megadeath, Iron maiden, U.D.O, Tenacious D, Rage against the machine, Nightwish og Dragonforce.

.

.

Mig og Ubuntu:

Jeg har rodet med Ubuntu siden 2007, da Ubuntu 7.10 Gutsy blev udgivet, fordi jeg var træt af mine mange problemer med Windows Vista, så da Ubuntu 8.04 Beta kom, lavde jeg en dualboot med Windows xp/Ubuntu.

Jeg havde jo, som så mange andre, nogle programmer og spil (bla. mine børns Pixeline spil), der lige skulle kunne køres i Wine, før jeg kunne skifte helt til Ubuntu 8.04 LTS.

Jeg lovede i et indlæg fra Maj 2008 at slette xp, hvis vi fandt en løsning på Pixeline spillene, og det fik åbentbart Artificial Intelligence fra forumet i ubuntudanmark.dk op ad stole - efter et hurtig (men godt) råd virkede det hele, og bagefter sletttede jeg selvfølgelig Windows.

Comments are closed.

mukkamu