1 Humor

.

.

I will use Google before asking dumb questions :

.

.

Spørgsmål og svar :

spørgsmål: if u c4n r34d thi8 u r34lly n33d t0 g37 l41d
svar: \X/3|| 1 c4n r34d thi8 b|_|t 1 5t34l g37 l41d

.

.

Grunden til at jeg ikke er blevet gift:

c@c-laptop:~$ sudo apt-get install wife
[sudo] password for c:
Indlæser pakkelisterne… Færdig
Opbygger afhængighedstræ
Læser tilstandsoplysninger… Færdig
E: Kunne ikke finde pakken wife
c@c-laptop:~$

.

.

man women

c@c-laptop:~$ man women
No manual entry for women
c@c-laptop:~$

.

.

Gud kaldte lederne for verdens tre stormagter til sig :

Gud kaldte lederne for verdens tre stormagter til sig - d.v.s. Barack Obama, Vladimir Putin og Bill Gates - for at fortælle dem at hans tĂĄlmodighed nu var slut, og at han ville starte Dommedag om en uge. “SĂĄ gĂĄ hjem og fortæl det til jeres folk”, sluttede han med at sige.
Putin sammenkaldte kongressen og sagde: “Jeg har en dĂĄrlig nyhed og en god nyhed. Den dĂĄrlige er at Gud vil udslette Verden. Den gode er at Gud ikke findes”
Obama gjorde ligesĂĄ og sagde: “Jeg har en dĂĄrlig nyhed og en god nyhed. Den dĂĄrlige er at Gud vil udslette Verden. Den gode er at Han som altid er med os”.
Bill Gates sammenkaldte alle de ledede MS-medarbejdere og sagde: “Jeg har en god nyhed. De planlagte retssager mod Microsoft bliver ikke til noget!”

.

.

Mit eneste problem med ubuntu:

I år opgraderede jeg fra Kæreste 7.10 til Kone 8.04 og bemærkede, at det nye program straks begyndte at kræve at jeg installerede Børn 1.1, 1.2 og 1.3 Det tog en masse tid og brugte samtidig en masse ressourcer. Det stod er ikke noget om i produktspecifikationen for programmet. Oven i købet installerede Kone 8.04 sig selv i alle andre programmer og dukker straks op når jeg starter computeren, ligesom det overvåger alle mine aktiviteter.

Gamle programmer såsom Pokeraften 10.3, Drukfest 2.5 og Søndagsfodbold 5.0 virker ikke mere. Når jeg prøver at køre dem får jeg beskeden ?Du har begået en ulovlig handling. Luk straks alle programmer, der ikke understøttes af Kone 8.04?. Det er umuligt for mig at holde Kone 8.04 i baggrunden, mens jeg forsøger at bruge nogle af mine yndlingsprogrammer.

jeg overvejer derfor at gå tilbage til Kæreste 7.10, men jeg kan ikke engang afinstallere Kone 8.04.

Kan I hjælpe mig?

PĂĄ forhĂĄnd tak, den forvirrede og frustrerede bruger

Svar fra Forumet:

Kære forvirrede og frustrerede bruger.

Dit problem er meget almindeligt, og mange klager over det samme.

Problemet skyldes hovedsageligt en misforståelse. Der er mange brugere, der opgraderer fra Kæreste 7.10 til Kone 8.04, fordi de tror at Kone 8.04 hovedsageligt er et nytte- og underholdningsprogram. Der tager de fleste fejl!

Kone 8.04 er et avanceret styresystem, der er designet til at styre alt. Det er umuligt at fjerne Kone 8.04 for at vende tilbage til Kæreste 7.10, når først Kone 8.04 er installeret. Nogle har prøvet at installere Kæreste 8.10 alpha eller Kone 8.0.1, men de endte ofte med at have flere problemer, end de havde før med Kone 8.04.

Vi anbefaler at du beholder Kone 8.04 og fĂĄr det bedste ud af situationen.

Systemet vil køre perfekt, så længe du tager hele ansvaret for alle almindelige programfejl ? lige meget hvad de skyldes. Det bedste du kan gøre er straks at skrive :UNDSKYLD før styresystemet vender tilbage til normal.

Kone 8.04 er et storartet program, men kræver en høj grad af vedligeholdelse.

Du kan overveje at købe tillægsprogrammer for at forbedre ydelsen. Vi anbefaler Blomster 2.1, Chokolade 5.0 eller ? i ekstreme tilfælde ?

softwarepakken Pels 2006 (fĂĄs ogsĂĄ i en Professional version med Diamantring 4.0).

Men du må under ingen omstændigheder installere Veninde i Miniskørt 3.3!

Dette program understøttes IKKE af Kone 8.04 og vil resultere i at Kone 8.04 afinstallerer sig selv og samtidig fjerner over 50 % af dine systemressourcer, ligesom dine rettigheder til eksterne applikationer forsvinder. Veninde i Miniskørt 3.3 er i øvrigt et program, der netop kræver store systemressourcer, og vil derfor ikke kunne køres med den begrænsede kapacitet der er tilbage efter at Kone 8.04 har afinstalleret sig selv.

.

.

Fra nettet :

WINDOWS VISTA AERO VS LINUX UBUNTU BERYL
.
“EVOLUTION” - Linux Commercial
.
South Park Mac vs. PC vs. Linux
.
South Park Mac vs. PC
.
Linux and Windows Evolution
.
Telefonfis - Jeg har ingen computer
.
Fejlmeldinger i Windows
.
Vista install in 2 minutes
.

Bill gates or Hitler (funny SubTitles)
.

“Just Google” a parody of “beat it” by michael jackson
.
.

Comments are closed.

mukkamu